„Кариера в България. Защо не?” връща висококвалифицирани българи в родината

21 ноември, 2009 19:08 | | Няма коментари

„Кариера в България. Защо не?” връща висококвалифицирани българи в родината

Форум „Кариера в България. Защо не?” за втора  поредна година ще събере млади и  квалифицирани българи с образование  и опит в чужбина с водещи български компании. Целта на събитието е да запознае младите специалисти с най-актуалните възможности за кариера в България. И тази година форум „Кариера в България. Защо не?” ще се проведе на 22 декември. Присъстващите ще могат да посетят щандовете на водещи български и международни компании със седалище у нас, както и да вземат участие в горещите теми на семинарната част. Известни мениджъри и политици ще споделят тайната на своя успех. Защо си заслужава да се върнем обратно в България, как се развива бизнесът в страната, каква е рецептата за успешна кариера в родината – тези и много други интересни теми ще се дискутират на форума.
Освен изложение  и семинар, младите специалисти ще могат да вземат участие и в индивидуалните кариерни консултации. Водещи агенции по човешки ресурси за среден и висш мениджмънт ще консултират канидатите по различни кариерни въпроси.
Организатори  на форума „Кариера в България. Защо не?” са сдружение ”Тук-Там” – информационна и социална мрежа за българи, учили или работили в чужбина, и Back2BG.com – уебсайт за търсене и предлагане на квалифицирана работа.
Подробна  програма и информация за събитието  можете да намерите на сайта: http://www.KarieraVBulgaria.com

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата