В Пловдив се открива Осмият международен панаир на образованието

26 март, 2010 12:29 | Висше образование | Няма коментари

В Пловдив се открива Осмият международен панаир на образованието

Международен панаир на образованието се открива в Пловдив.  За осми пореден път образователният форум ще събере висши и средни училища, школи за следдипломна квалификация и изучаване на чужди езици, структури за перманентно и дистанционно обучение, както и браншови организации за професионална ориентация и подготовка.

На съответните щандове и павилиони младите хора могат да се запознаят с най-новите учебни програми, условията за прием, кандидат-студентската кампания и възможностите за реализация след завършване на образованието. Традиционно в изложението участват държавни и частни университети от страната и чужбина като тази година засега са се регистрирали висши училища от седем държави – България, Швейцария, Гърция, Великобритания, Чехия, Холандия и Естония. Висшето училище по хотелиерски и туристически мениджмънт в Талин за първи път ще се презентира, съобщиха организаторите на образователния форум.

Тази година в рамките на форума се организират две академични дискусии като за улеснение на поканените те ще се проведат в интерактивната Конферентна зала в Палата №7. Самата палата по време на изложението ще бъде отворена за посетители от 10.00 до 18.00 часа, а входът е свободен.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата