1403 на предварителен изпит по история в УНСС

28 март, 2010 16:55 | Висше образование | Няма коментари

1403 на предварителен изпит по история в УНСС

На предварителния единен приемен изпит по история на България в УНСС, който се проведе днес, се явиха 1403 кандидат-студенти, съобщиха от ВУЗ-а.
Оценките ще бъдат обявени утре в сайта на УНСС, на листинги, разлепени в сградата на университета, и чрез SMS до кандидат-студентите, пожелали това.
Срокът за подаване на документи за втората предварителна изпитна сесия е 7 април. Първият изпит е по математика на 11 април, по български език и литература – на 18 април, по история на България и по икономика – на 25 април, по география на България – на 2 май.
Редовната изпитна сесия с електронен единен приемен изпит ще се проведе от 1 до 30 юни. Срокът за подаване на документи е от 6 април до 1 юни.
Редовната изпитна сесия с единен приемен изпит – тестове на хартиен носител – ще се проведе от 10 до 20 юли. Срокът за подаване на документи е от 21 юни до 7 юли.
Всички изпити в започват в 9 часа и продължават три астрономически часа.
И през тази година в УНСС се приемат документите само на кандидат-студенти, които отговарят на условието да имат минимален бал от 8 (осем) единици, образуван като сума от оценките им от матурите: по български език и литература и по математика или по български език и литература и по история.
През учебната 2010/2011 година ще бъдат приети 3565 студенти, 150 от които с дистанционна форма на обучение.

Агенция „Фокус“

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата