Пето издание на "Фестивал на лошия вкус”

20 юли, 2010 15:25 | Изкуство, Свободно време | Няма коментари

Пето издание на "Фестивал на лошия вкус”

Подготвя се провеждането на петото по ред издание на провокативния „Фестивал на лошия вкус“. Това сподели ексклузивно за Академика БГ поетът Васил Прасков. Творецът, заедно с неговите колеги и приятели от неформалния литературен кръг „Рамбо 13”, вече работят усърдно по подготовката.
Членовете на ъндърграунд литературния клуб ще вложат усилията си, за да зарадват своите почитатели с още една доза от своята ирония, авангардни прозрения и ексцентрични пърформънси. По традиция събитието ще се проведе в ателие „Пластелин”. Все още не е ясна началната датата на фестивала. Специален гост и съорганизатор на фестивала ще бъде художникът и поет Алекс Ангелов, завърнал се наскоро от Холандия. Прасков заяви, че темата на мероприятието все още се пази в тайна.
С всеки фестивал организаторите дават възможност за изява на млади творци, които не принадлежат към определени литературни течения. Заедно с това  се прожектират новосъздадени български късометражни филми и се представят редица експериментални произведения на млади музиканти.

Десислава Пътева

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата