„Шрек завинаги” идва!

15 юли, 2010 14:39 | Афиш, Изкуство, Свободно време | Няма коментари

„Шрек завинаги” идва!

Историята на най-печелившия анимационен персонаж на всички времена най-накрая получава своя завършек. „Шрек завинаги” е вече и в България. До този момент в световен мащаб продукцията е натрупала приходи на стойност над 300 милиона долара.
Любимото ни зелено чудовище този път няма проблеми извън себе си. Има неразбирателство със самия себе си. Или иначе казано, Шрек е в криза на средната възраст. Притеснен е, че се превръща в средностатистически семеен мъж с деца и кралство. Тогава се появява Румпълстилскин с предложение да го върне в предишния му живот само за ден. Така Шрек се озовава в алтернативно кралство, в което Румпълстилскин е крал, старите приятели на Шрек не го познават, а принцеса Фиона е борец за правата на чудовищата.
„Шрек завинаги” се счита за значително по-успешен от третата част за зеления симпатяга. Оригиналната, непреведена версия е дублирана от звездния екип на Майк Майърс, Камерън Диас, Еди Мърфи и Антонио Бандерас. Българският дублаж, обаче, все повече изпъква като качествен, особено в анимациите. Тук Шрек говори с гласа на Йордан Господинов – Дачко, познат ни от телевизионни предавания.
„Шрек завинаги” е в България предпремиерно от 15 юли. Голямата премиера е на 16 юли.

Диляна Тополарова

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата