Международен лектор от University of Sheffield ще изнесе бизнес лекция в София

1 декември, 2010 11:52 | Висше образование | Няма коментари

Международен лектор от University of Sheffield ще изнесе бизнес лекция в София

Международен лектор от University of Sheffield Панайотис Кетикидис ще изнесе бизнес лекция в София. Темата е „Креативност, иновации и технологии”.

University of Sheffield и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организират бизнес семинар със свободен достъп на тема: „Креативност, иновации и технологии”. Той ще се проведе на 2?ри декември 2010 г. от 18:30 до 20:30 часа в София, в хотел „Кемпински Зографски”. Професор Панайотис Кетикидис, международен лектор от University of Sheffield, пристига в София специално за семинара, за да сподели опита си в областта на иновациите и тяхното значение и приложение в бизнеса, източниците и границите на креативността и технологиите като двигателна сила на креативността и иновациите.

Професор Кетикидис е член на сената на University of Sheffield, заместник?ректор по „Изследвания, иновации и международни отношения” в City College, международен факултет на University of Sheffield, както и председател на управителния съвет и академичен директор на Докторската програма към Изследователския център за югоизточна Европа (SEERC).

Професор Кетикидис е международен експерт с над 25 години професионален опит като мениджър, преподавател и учен, автор на много изследвания и публикации върху проблематиката на конкурентоспособността в бизнеса. Има дългогодишен опит в разработването на Директива 13 на Европейската комисия в областта на телекомуникациите, информационната индустрия и иновациите. В момента е главен редактор на International Journal of Innovation & Regional Development (IJIRD) и асоцииран редактор в реномирани научни издания като International Journal of Logistics Economics and Globalisation, International Journal of Operational Research, International Journal of Enterprise Network Management.

Семинарът се провежда в рамките на двете международни магистърски програми: „Маркетинг, реклама и връзки с обществеността” и „Бизнес мениджмънт и технологии”, които в София се предлагат съвместно от Висшето училище по застраховани и финанси (ВУЗФ) и City College, международен факултет на University of Sheffield.

Лекцията е част от серия бизнес семинари, които University of Sheffield организира в Югоизточна Европа.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата