Благотворителен пролетен бал за международния ден на танца

28 април, 2011 11:59 | Афиш, Изкуство, Свободно време | 1 коментар

Благотворителен пролетен бал за международния ден на танца

Благотворителен пролетен бал „Приказен свят” ще се проведе за първи път в деня на Международния ден на танца (29 април, петък) в Кемпински Хотел Зографски. Събитието се организира от фондация „За нашите деца” под патронажа на министъра на Физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и с партньорството на танцовата академия Dance Academy.

На една сцена ще се съберат професионални танцьори, популярни личности и бизнесмени, за да танцуват в името на една благородна кауза – осигуряване на приемни семейства за изоставени деца.

Водещи на събитието ще са Камен Воденичаров и Мария Силвестър, а сред известните лица, които ще се включат в инициативата, са Симона Пейчева, Евгения Раданова, Калина Крумова, прима балерината Маша Илиева и изпълнителният директор на „AstraZeneca” за България – Зоя Паунова.

Всички участници са се подготвяли усилено, в продължение на два месеца, заедно с професионалистите от Dance Academy. Участие в танците ще вземат и деца от приемни семейства заедно с техни връстници от танцовата академия.

За доброто настроение в залата ще се погрижат денс група Electric Force и музикалните изпълнения на Маги Джанаварова, Райна, Русина Катърджиева, Васил Петров и Поли Генова. По време на събитието ще се проведе и специална томбола с много и интересни награди за всички гости.
Фондация „За Нашите Деца” е българска неправителствена организация, която има установен опит и традиции в организирането на различни благотворителни събития. В продължение на 18 години тя работи, за да помогне на изоставените деца да имат дом и семейство и е първата организация в България, която въвежда приемната грижа като алтернатива на живота в дом.

29 април е Международен ден на танца, който се чества от 1982 година по инициатива на Организацията на Обединените нации за образование, наука и култура (ЮНЕСКО).

Христо Лазаров

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата

  1. Захарина коментира на 28 април, 2011 г., 23:55 ч.

    И свилен Нейков да отчете някаква дейност 😛