Минимални балове при второ класиране в СУ

7 август, 2012 16:18 | Висше образование | 4 коментара

Минимални балове при второ класиране в СУ

Софийският университет „Св.Климент Охридски“ обяви второ класиране. Пълният списък с минималните балове, можете да намерите тук

СУ_МИНИМАЛНИ_БАЛОВЕ_2012_ЕТАП-2

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата

 1. Анонимен коментира на 7 август, 2012 г., 16:26 ч.

  Нямам думи……“Право“….минимален бал 17,70(от 30)!!!Всеки да си прави изводите…!!!!!!!!!

 2. fiona коментира на 7 август, 2012 г., 17:04 ч.

  Лееееее….ужасТ!

 3. Анонимен коментира на 7 август, 2012 г., 17:07 ч.

  Изводът е, че има ниски оценки на изпитите и затова се влиза с ниски балова.Разбира се, изключваме кандидатетес матура за другите специалности. :)

 4. Стефана коментира на 10 август, 2012 г., 14:12 ч.

  Съгласна съм с мнението за юридическия факултет…Ами за другите специалности?- медицина и журналистика?! А по моята- за нея да не говорим…Начална педагогика 18/20-мъже и жени!!! А това са хора, които ще ОБРАЗОВАТ и ВЪЗПИТАВАТ деца!!! Боже мили, на „моето време“ имах 5.500 на писмен и ми писаха 4.000 на събеседването с Комисията по журналистика, която ме „заби“ за ония проклети АПК/ вече се разкрих като ЕГН-ха-ха-ха/, които току-що навлизаха в страната като организация на селското стопанство, а сега вижте с какъв бал влизат в Журналистимческия факултет…Дали са прочели повече от „Винету“, а?! Тогава защо днешните медии се задяват с Премиера, че не бил чел книги- глупости! Но от позицията на учител филолог,с няколко десетилетия вече стаж, съм възмутена от приемния бал за педагози!!! Нека тогава не се сърдим на никого!!!- ето защо в системата на образованието ще се мъдрят още много години хора, които гледат на у-щето като на „социална ясла“, от която да се хранят,защото няма наплив на кадри за учители, гарантиран им е „хлябът“ всеки месец, но не и да бъдат полезни със знания, интелект, морал/професионален и личен/ и пр. качества, на които някога е отговарял възрожденският ДАСКАЛ, на когото „платата“ му е зависела от Кмета, Попа и родителите в училищното настоятелство…Затова „Радини вълнение“ на Вазов предизвиква умиление/ при някои и насмешка дори/, но това е било НЯАКОГА българското училище!!! Простете ми откровеността, но не мога да подмина и другия факт- защо винаги по-нисък бал за Мъже?! Не съм видяла по света такова „чудо“- да не си даваме пак примери с престижните колежи и университети- дали в тях има такова деление по пол? Логично, за мене това е косвена оценка за „качествата“ на съответния пол- не е ли така? Ще даваме шанс на м.род за сметка на женския- малоумие, откъдето и да го погледнеш!!! По мое време пък беше – предимство по съответните окръзи/области- глад за кадри. И тръгваха едни „стройни редици“ от куцо…….и затова днес все още ни управляват и вземат решения за съдбата ни като народ техните, ако не вече дядовци и баби, то далечните им роднини по същата линия!!!