Международна магистратура по мениджмънт на ИТ в три университета

25 януари, 2013 12:47 | Висше образование | Няма коментари

Международна магистратура по мениджмънт на ИТ в три университета

Международната магистратура по мениджмънт и ИТ предлага на студентите обучение в три университета. По програма първия семестър студентите прекарват във френския институт IAE Aix Graduate School of Management, а фокусът е върху основни понятия в международния бизнес. Втория семестър обучението се провежда във финландския Turku University като акцентът на програмата е върху уменията, необходими за ИТ мениджмънт. А третия семестър е посветен на мениджмънта на иновации в ИТ сферата като лекциите са в холанския Tilburg University.

По програмата могат да кандидатстват бакалаври по компютърни системи, информационни технологии, бизнес администрация или икономика. Обучението е за период от 2 години и се води на английски език.

Таксата за обучение е 3950 евро на година като осемте най-добри кандидати ще получат стипендия в размер на 500 – 2800 евро в зависимост от академичните си постижения и финансовото си положение. Също така  студентите могат да кандидатстват за стипендии за втория и третия семестър по програма Еразмус.

Оргонизаторите споделят, че още по време на четвъртия семестър студентите започват стажове във водещи международни компании.

Необходимите документи за кандидатстване са: академична справка, резултати от изпит ТОEFL, резултати от изпит GRE или GMAT, резюме, мотивационно писмо и две препоръки.

Програмата стартира през август 2013 г.

Снимка:Николай Николов

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата