Google пуска ново устройство есента

29 юни, 2013 08:47 | Технологии | Няма коментари

Google пуска ново устройство есента

От Google готвят своя игрова конзола – това стана ясно, на база на информация от редица източници в и около компанията, според които до края на годината можем да видим новото устройство, което ще работи под операционна система Android. От компанията, стояща зад най-голямата търсачка не потвърдиха, но и не отрекоха информацията с думите, че работят по изключително много продукти, част от които нямат аналог на пазара.
Очаква се съвсем скоро от Google да покажат и своя версия на „умен часовник“, каквито продукти вече се появиха не малко на пазара. В лабораториите на компанията също така се разработва и мултимедиен плеър, който вероятно ще носи името Nexus Q, като първоначална негова версия потребителите вече имаха възможност да видят още през миналата година.
Всички нови устройства вероятно ще бъдат представени на специално събитие, което ще се проведе през есента. Според анализатори то би довело до утвърждаване на позициите на компанията, която засега остава малко встрани от големия сблъсък Samsung-Apple.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата