„Екомеждучасие – Моят зелен град“ гостува в Стара Загора

18 септември, 2013 16:25 | Денят | Няма коментари

„Екомеждучасие – Моят зелен град“ гостува в Стара Загора

Образователната инициатива „Екомеждучасие – Моят зелен град“ ще гостува в Стара Загора на 19.09. 2013 г. Събитието ще бъде в Синдикалния дом, като са предвидени две представления – от 11 и от 13 ч. Така можем да обхванем учещите първа и втора смяна деца.
„Екомеждучасие – Моят зелен град“ е национална инициатива на Кока-Кола България, организирана от Образователния портал Академика БГ. Партньор на проявата е Община Стара Загора.
Подготвили сме кратко научно-популярно експозе на тема „Опазване на природата“ и интересен видеоурок на тема „Вода“. След тях има викторина с въпроси на екотематика. За учениците сме осигурили и много награди.
В допълнение, на 28 септември, Кока-Кола ХБК България организира ежегодната си инициатива за почистване и облагородяване „Моят Зелен Град”, която за пръв път ще се проведе и в Стара Загора. Доброволците ще почистят Старозагорски минерални бани, включително езерото и ректа. Началото на инициативата е в 10 ч. Каним всички преподаватели и ученици, заедно с техните родители, да се включат в инициативата и да приложат на практика теоретичните познания, които са натрупали в „Екомеждучасие – Моят зелен град“.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата