Столична община подготвят коледна приказка за малки и големи

14 декември, 2013 14:50 | Афиш, Денят, Свободно време | Няма коментари

Столична община подготвят коледна приказка за малки и големи

Район „Витоша”-СО подготвят коледна приказка за малки и големи, която да разкаже как се празнува Коледа при нас и по света. Празникът ще се състои на 16 декември (понеделник) от 18:00 до 20:00 ч. в залата на Геопланпроект. Входът е свободен.

Празникът ще бъде открит от кмета на района инж. Валери Йорданов. В програмата са включени читалищата, училищата и детските градини от района. Сред участниците са ДВГ „Алабаланица“ от Владайското читалище „Светлина”, 86-о ОУ „Св. Kл. Охридски” -с. Владая и малки балерини от 5 ОУ „Иван Вазов”и др.. Коледна и поп песен ще представят от 2 СОУ „Акад. Ем. Станев”.

Организиран е и благотворителен коледен базар за младите таланти. Ще се предлагат сувенири, коледни картички, рисунки,сурвачки и глинени пластични фигурки. В благотворителния базар участват: Народно читалище „Витоша”-кв. Павлово, 16-о ЦДГ „Мусала“, 37-мо ОДЗ „Вълшебство”, 2-ро СОУ „Акад. Ем. Станев”, 52-ро ОУ „Цанко Церковски”.

Самият Дядо Коледа е специално поканен на празника. Той ще зарадва най-малките участници с възможност да се снимат с него и с много подаръци. Огромна коледна торта ще „подслади“ празника на участници и гости.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата