Музикалният театър със специална празнична програма

4 декември, 2013 16:19 | Афиш, Денят, Изкуство, Свободно време | Няма коментари

Музикалният театър със специална празнична програма

В юбилейния си сезон най-веселата трупа Ви кани на детски празнични спектакли, „Коледна магия” и Новогодишен бал в Оперетата.

„Специално за малките ни почитатели само през декември в Музикалния театър пристигат „Снежанка и седемте джуджета“, „Аладин“, както и „Лешникотрошачката“ на балет „Арабеск“. С концерта „Гръм и мълнии“ – музикални искри от Европа, Русия и Америка, който ще бъде на 10 декември 2013 г., започва Коледно-Новогодишната програма на Музикалния театър” – споделя директорът Марио Николов.
Основните акценти в програмата за декември са „Коледна магия“, в която почитателите на музикалното изкуство ще чуят любимите си коледни песни в атрактивни нови аранжименти. Коледните концерти са на 20 и 21 декември 2013 г. със специалното участие на Весела Нейнски, Мария Мутафчиева – Мери от Mary boys band и диригента Христо Павлов.
Новата година Музикалният театър също ще посрещне заедно със своята публика на „Новогодишен бал в Оперетата“. Специално за гала-концертите на 28 и 31 декември на сцената на Музикалния театър ще гастролират звездите на Румънската опера и оперета сопраното Даниела Владеску и баритона Стефан Попов. На пулта за първи път в театъра ще гостува и големият български диригент Маестро Мартин Пантелеев.
Празнично изпълнение на 14 декември ще има и превърналия се светкавично в абсолютен хит музикален спектакъл „От Виена до Бродуей” – най-доброто от оперетата и мюзикъла със специалното участие на Биляна Солдо от Опера Белград и звездите на Националния музикален театър.
От трупата споделят, че за много от спектаклите от началото на юбилейния сезон билетите бързо се изчерпват и все по-често се налага да поставят надписи – продадено.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата