Синдикат „Образование“ подкрепя млади автори

30 април, 2014 09:14 | Афиш | Няма коментари

Синдикат „Образование“ подкрепя млади автори

Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ подкрепя амбициозния проект за изцяло авторски български мюзикъл за Ню Йорк-„Достатъчно“.

Това е  уникален в своята реализация проект, който събира участници и автори, възпитаници на трите академии на изкуствата- НМА, НАТФИЗ и НХА.

Автор на либретото е Йоана Мирчева, на музиката-Емелина Горчева. Диригент – Цанислав Петков. Режисьор е доц. Виолета Горчева. Хореографията е поверена проф. Желка Табакова и младия латино шампион Петър Герзилов. Сценографията е на Анна Апостолова и Михаела Занева. Актьорският състав е от младите и талантливи възпитаници на НМА.

Младите хора са предоставили и специални участия: на Деян Каменощв (Дидо) от група D2, който влиза в ролята на Филип Голд- световен шампион по латино танци, когото жените обожават и на Адриана Николова- Печенката, в ролята на съдържателката на клуб по speed dating, която може да намери идеалната половинка за всеки.

Много музика, песни, танци, емоции и любов. Един разказ от улиците на Ню Йорк, в който в две действия ще се понесем по нотните стълбици на любовта, амбициите, интригите и щастието.

Освен Синдикат „Образование“ проектът е подкрепен от Столична община и лично от Кмета на град София – Йорданка Фандъкова.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата