“Екомеждучасие – Моят зелен град“ гостува на ученически екоклуб в Пловдив

27 март, 2015 14:38 | Афиш | Няма коментари

“Екомеждучасие – Моят зелен град“ гостува на ученически екоклуб в Пловдив

На 28.03.2014 г. „Екомеждучасие – Моят зелен град“ ще гостува в пловдивското училище СОУ „Братя Миладинови“. Събитието ще започне в 10:00 часа. Училищният екоклуб ще получи подготвени от организаторите материали, свързани с опазването на природата.

Децата ще участват и в забавна екологична викторина с много награди. Тазгодишното издание на „Екомеждучасие – Моят зелен град“ е посветено на ученическата активност в опазването на околната среда. В столичното 122 OУ „Николай Лилиев“ София беше открит ученически екоклуб, а в Професионалната гимназия по туризъм “Алеко Константинов” в Банкя беше подкрепен действащ такъв. Общо 6 ученически природозащитни клуба ще бъдат включени в инициативата. За всички участници са подготвени подходящи интерактивни презентации, материали на екотематика, награди, съвместни събития и публикации в образователния портал Академика БГ.

„Екомеждучасие – Моят зелен град“ е образователна инициатива на Кока-Кола ХБК България и Образователния портал Академика БГ. Тя се провежда за трета поредна година. През 2012 и 2013 г. в нея се включиха повече от 7 000 деца на възраст от 10 до 18 г. от общо 88 училища в Търговище, София, Банкя, Костинброд, Варна, Стара Загора, Бургас, Плевен и Пловдив.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата