Проф. Дайнов с награда за най-добър преподавател

5 март, 2015 15:50 | Денят | Няма коментари

Проф. Дайнов с награда за най-добър преподавател

Проф. Евгений Дайнов получи награда за най-добър преподавател от ректора на Нов български университет Пламен Бочков. Отличието му бе връчено на 5 март на специална церемония по случай честването на 3-и март – Националния празник на България. На тържеството бяха връчени дипломи на завършилите студенти.

За най-добър студент беше награден Константин Ламбрев – студент в програма „Телекомуникации“ и майнър програма „Науки за Земята и алтернативни енергии“. Предложен е за студент на годината от два департамента – „Телекомуникации“ и „Природни науки“.

Наградата на Ректора на НБУ за журналист на годината е за Евелина Гечева. Евелина Гечева е създател и собственик на уеб издателството Академика БГ. Тя е журналист с дългогодишна практика във вестници и списания. Автор е на книгата „Да сготвиш новини”.

През 2015 г. доц. д-р Пламен Бочков връчи и специална награда за принос в развитието на програма на проф. Константин Бояджиев. Константин Бояджиев е почетен професор на Нов български университет, един от основателите на програма „Архитектура“ в НБУ. Завършил е Университет по архитектура строителство и геодезия, доктор на УАСГ от 1982 г.

ГАЛЕРИЯ

Повече информация ТУК

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата