Лятна школа по ПР в НБУ

23 юни, 2015 08:22 | Висше образование | Няма коментари

Лятна школа по ПР в НБУ

ХVІІ лятна школа по Пъблик Рилейшънс на тема „Да не се боим от разнообразието в ПР и комуникациите“, организирана от Департамент „Масови комуникации“ на Нов български университет с научен ръководител гл. ас- д-р Евелина Христова, ще се проведе на 2, 3 и 4 юли. Може да заявите своето участие до 26 юни, петък, като посочите своята тема и конкретно заглавие на линка за регистрация: Фейсбук страницата на Лятна школа по ПР.

Сесията е част от събитията, с които Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) отбелязва 10-годишнината от подписването на Етичния кодекс на ПР специалистите в България.

Лятната школа по връзки с обществеността е широко разпознаваем форум, провеждан от Департамент „Масови комуникации“ на НБУ и утвърждаващ водещата роля на университета в развитието на професията в България. НБУ е първият български университет, който започва да обучава студенти по ПР в началото на 90-те години на ХХ век и поддържането и популяризирането на дейностите на депратамента допринасят за разпознаваемостта на НБУ като лидер в образованието в професията и реализацията на студентите в практиката.

ХVІІ национална лятна школа по връзки с обществеността 2015, чиято тематика ще е насочена към изключително разнородната и разнообразна практика в областта на ПР и комуникациите в последните години, ще събере университетски преподаватели, студенти и практици, които се интересуват задълбочено от въпросите на комуникацията и нейното бъдещо развитие.

Сесиите включват лекции, доклади, академични презентации и научни съобщения на лектори и преподаватели с доказан опит в областта на ПР, медиите и комуникациите. Поредната лятна школа се явява неразривна част от програмите по Пъблик Рилейшънс в Нов български университет, като предоставя идеални условия за студентите сами да подготвят част от документите, да организират кампании, предназначени за публикуване в интернет, както и да представят собствени доклади и научни съобщения.

Предвижда се участието и на представители и професионалисти в областта на ПР, рекламата, на български рекламни и ПР агенции и представяне на тенденциите в бранша.оклади и материали от дискусиите по време на лятната школа ще бъдат издадени в самостоятелен сборник.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата