„Златен билет“ от 360 лв. за Аполония – от 28 август до 5 септември

14 юли, 2015 07:28 | Афиш, Изкуство, Свободно време | Няма коментари

„Златен билет“ от 360 лв. за Аполония – от 28 август до 5 септември

За трета поредна година организаторите на „Аполония“ (28 август – 5 септември) предлагат „Златен билет“ – срещу 360 лева зрителите ще имат достъп до всяко от събитията в програмата плюс запазено място и безплатен каталог. И тази година Камен Донев ще пее „Тъжни песни“ на 29 август на Амфитеатъра в Созопол. Публиката ще чуе фолклорна музика в изпълнение на Ангел Демирев, Петър Миланов, Кирил Добрев, Нели Андреева, Димитър Тишев и др.

В програмата традиционно са включени театрални спектакли, музикални рецитали и концерти, както и филмови прожекции. В годината, в която българското кино навършва един век, ще има нови заглавия като „Отрова за мишки“ на Константин Буров, „Събирач на трупове“ на Димитър Димитров, „Омбре“ на Захари Паунов, „Жената на моя живот“ – дебютът в киното на джазмена Антони Дончев. Със свои представления в Созопол гостуват Народният театър, Младежкият театър, Театър „София“ и „Възраждане“. В специална вечер за моноспектакли публиката ще види „Юбилей“ на Мариус Куркински и „За теб“ с Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов.

Почитателите на класическата музика ще чуят концерт на клавирното трио Люси Джийл, Александър Сомов и Иван Янъков, както и авторски рецитал на Живко Петров. На „Аполония“ тази година ще бъдат Пламена Мангова, Албена Данаилова, Б.Т.Р., балет „Арабеск“ и ансамбъл „Тракия“.

Билетите са в продажба.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата