Спортен лагер в Лозенец за студенти на Софийския университет

18 юли, 2015 06:05 | Висше образование, Денят | Няма коментари

Спортен лагер в Лозенец за студенти на Софийския университет

От 31 август до 10 септември 2015 г. в Лозенец ще се проведе спортен лагер за студенти на Софийския университет. Записването е до 24 август, като трябва да се свържете с преподавателите си по спорт – онлайн или лично. Първокурсниците може да се запишат в стая 120 в Ректората, Департамент по спорт, или на електронните адреси на департамента: sports_camps@sport.uni-sofia.bg; sport_su@abv.bg

За състезателите от представителните отбори на университета и за всички желаещи студенти-спортисти всяка година се организира подготвителен спортен лагер на море. Провежда се организирано обучение и усъвършенстване в различни спортни дисциплини – в морето, на брега и на спортните площадки: плуване, сърф, плажен тенис, плажен волейбол, плажен футбол, корфбол, зумба фитнес, лека атлетика, баскетбол 3х3, тенис, джудо, фитнес и др. В програмата се предвиждат състезания по различни видове спортни дисциплини, както и много забавления.

По време на лагера от 3 до 5 септември се провежда традиционният Международен студентски турнир по плажен волейбол, организиран от преподавателите по спорт на Департамента в СУ „Св. Климент Охридски“ и ВК „Софийски университет“.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата