Императорски барабани ще разтърсят столицата тази есен (видео)

16 септември, 2015 16:16 | Афиш, Денят, Изкуство, Свободно време | Няма коментари

Императорски барабани ще разтърсят столицата тази есен (видео)

Manao – Drums of China за първи път идват в България. Четиринадесет талантливи китайки ще нажежат атмосферата до максимум в зала 1 на НДК на 16 ноември с ударите си във въздействащ ритъм със страст и темперамент.  MANAO – Drums Of China  – групата, която откри и закри Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, ще представи за първи път в България своето най-ново шоу – „Завръщането на летящия дракон“.

Публиката ще стане свидетел на невиждан спектакъл на барабани, съчетаващ в себе си ефектно светлинно шоу, най-модерна технология и тайните на азиатското изкуство, пазени от векове.  В зрелищното представление ударите на барабаните се преплитат с нежни струнни инструменти, образувайки прекрасен мелодичен контраст.  Завладяващите звук и ритъм на MANAO вдъхновяват фантазията и пренасят зрителя в нов и мистичен свят.

 

Групата е синоним за красиви, самоуверени и силни жени с традиционни ударни инструменти. Вече 14 години Manao – Drums Of China представя невероятното си шоу на сцените по цял свят, запознавайки публиката с невероятното сливане на традиционния звук с артистичното и модерно шоу. Освен огромния успех, който имат в родния Китай, те са вече популярни и в Канада, САЩ, Сингапур, Южна Африка, Европа и Австралия. Невероятното шоу на MANAO – Drums Of China в зала 1 на НДК ще ви остави без дъх, така че запазете датата 16 ноември 2015 г. още отсега, за да не я пропуснете. Начало: 20:00 часа. Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 26 до 60 лева.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата