Откриваме лесно багажа си на летището с Trakdot /видео/

22 септември, 2015 08:30 | Денят, Технологии | Няма коментари

Откриваме лесно багажа си на летището с Trakdot /видео/

Trakdot е се постоявя във вашия багаж и чрез телефона си можете да го намерите. Предлага се в два цвята – черно или оранжево. Може да се програмира с вашите телефонни номера и да го оставите в багаж за чекиране. Ако пристигате на летище, но багажа ви все още го няма, можете да проверите местоположението му онлайн или да получите координати чрез SMS и електронна поща.

Устройството предава местоположението с помощта на SIM карта. Trakdot автоматично преминава в режим на заспиване, когато самолета развие скорост от 100 възела и се събужда, когато самолетът е на местоназначението на някой от гейтовете. Така че, вече лесно ще знаете, ако чантата ви е отишла във Франкфурт, когато тя е трябвало да бъде в Рим.

Устройството е в топ 5 на джаджите, отразени от CNN на изложението за технологии в Лос Анджелис CES.
За 50 долара пакетът включва „Trakdot багажно устройството“, етикет за багаж и батерии. Работи в световен мащаб с всеки мобилен телефон или SMS устройство. Като всяко устройство може да бъде свързано с няколко телефона. Всеки телефон може също така да следи няколко устройства (например за семейни пътувания).

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата