Стартира конференция на тема „Човешки ресурси“ в УНСС

30 септември, 2015 11:55 | PR сфера, Денят | Няма коментари

Стартира конференция на тема „Човешки ресурси“ в УНСС

Утре, 1 октомври (четвъртък), от 10 часа в голямата конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство ще започне тридневен международен семинар на тема „Развитие на човешките ресурси в областта на ядрената сигурност“. Събитието се организира от катедра „Национална и регионална сигурност” под патронажа на ректора проф. Стати Статев и с подкрепата на Международната агенция по атомна енергия, Международната академична мрежа по ядрена сигурност, Агенцията за ядрено регулиране, Министерството на енергетиката, Министерството на външните работи и БУЛАТОМ.

Сред участниците ще бъдат Камар Мрабит, директор на дирекция “Ядрена сигурност” в Международната агенция по атомна енергия, лектори от Кингс колидж – Лондон, и Бранденбургския университет – Германия, преподаватели, дипломати, представители на държавната администрация, регулаторни органи, АЕЦ „Козлодуй“ и др.
С особен интерес се очаква представянето на международната магистърска програма на УНСС по ядрена сигурност. Програмата е съвместен проект на УНСС, СУ “Св. Климент Охридски“, ТУ – София, БАН, Агенцията за ядрено регулиране, Кингс колидж – Лондон, Центъра за изследвания в областта на разоръжаването „Джеймс Мартин” (Монтерей, САЩ) с подкрепата на Международната агенция по атомна енергия.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата