Умна стелка топли ходилата и брои стъпките

8 септември, 2015 14:40 | Денят, Технологии | Няма коментари

Умна стелка топли ходилата и брои стъпките

Новата Смарт стелка Digitsole не само брои стъпките, но и държи краката топли. Всеки е обсебени от идеята, че ако ходи много или надалеч, или пък ако тича, краката могат да измръзнат. Digitsole представиха най-новата си технология, която се грижи за ходилата. Тя проследява не само дейността, но всъщност и затопля ходилата. Digitsole има доста дебела пета, но към пръстите се стеснява и омекотява драстично.  digi 2Изобрението има сензори за движение, които следят броя стъпки, изминатото разстояние и изразходените калории. Digitsole включва и микро USB порт за зареждане. Представители на компанията казаха, че са и водоустойчиви, т.е. краката могат да се потят колкото си искат.

digi 3Digitsole се свързва чрез Bluetooth към iOS или Android приложение, през което ползвателя може да проследи своите дейности и да коригира термостата на стъпалото си. Може да се нагрее до 30 градуса по Целзий в среда от -25 градуса по Целзий за поне шест часа.

Digitsole подметката излиза за продажба през октомври за $ 199. Не е евтина, но всеки иска да има чифт топли крака на всяка цена!

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата