„Рихард Вагнер като задача“ в НБУ

4 април, 2016 11:54 | Висше образование, Образование | Няма коментари

„Рихард Вагнер като задача“ в НБУ

СЕМИНАРНА СРЕЩА „МУЗИКАЛНА ТРАДИЦИЯ И МАРКЕТИНГОВИ СТРАТЕГИИ: РИХАРД ВАГНЕР КАТО ЗАДАЧА“

05 април 2016 г., 18:00 часа –
Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев и проф. Вера Мутафчиева“

На 05 април 2016 г. от 18:00 часа в Нов български университет (Корпус 1, 310 аудитория „Проф. Петър Мутафчиев и проф. Вера Мутафчиева“) ще се състои семинарна среща за студенти на тема „Музикална традиция и маркетингови стратегии: Рихард Вагнер като задача“. Организатори на събитието са Югоизточноевропейски център за семиотични изследвания и магистърските програми „Реклама и бранд мениджмънт“ и „Бранд мениджмънт (на английски език)“.

 

Водещи ще бъдат Вера Петрова, Заместник-директор „Продукции“, Софийска опера и балет и  Жанет Григорова, „Връзки с обществеността“, Софийска опера и балет.

 

Модератори:  гл. ас. д-р Иво Ив. Велинов и ас. д-р Рени Янкова.

 

С тази семинарна среща за студенти Югоизточноевропейския център за семиотични изследвания отваря врати за инициативата на Софийската опера, която е посветена на идеята за „Вагнер за студенти“.

 

Семинарната среща допълнително ще обогати знанията и уменията на студентите, записали курсове към двете програми, като „Луксозен брандинг“, „ПР бранд стратегии“, „Културен брандинг“, „Ивент мениджмънт“, „Връзки с обществеността“ и др.

 

Семинарната среща е открита и за всички, които проявяват интерес по темата.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата