„Отличници“ е темата на шестата международна конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

21 април, 2017 19:52 | Образование | Няма коментари

„Отличници“ е темата на шестата международна конференция на Bulgaria ON AIR „Образование и бизнес“

Иноватори и вдъхновители в своята област ще споделят знания и опит на 10 май в София

 

Отличниците и иноваторите в различни сфери на живота са във фокуса на шестатаконференция„Образование и бизнес“, организирана от Bulgaria ON AIR с подкрепата наBloomberg TV Bulgaria.Събитието е възможност за аудиторията в България да чуе нови идеи и добър опит от известни лектори от цял свят поедна от най-важните теми – образованието. Конференцията ще се проведе на 10 май в София Хотел Балкан и е със свободен достъп, като всеки може да се регистрира на адрес:

http://edu-business.info/, както и чрезсоциалнитемрежи:https://www.facebook.com/events/1913125195583868/

 

 

Посланикът на Индонезия Н.Пр. Сри Астари Рашид, артистът Стефан Вълдобрев, олимпийският медалист и участник в шест олимпиади Йордан Йовчев, Еви Шилер от Виенския музей, дизайнерът Антоанета Балабанова, артистът и преводач Анджела Родел, художникът Димитър Хинков и юристката Наташа Пирчса част от панелистите, които ще споделят знания и вдъхновяващ опит по пътя към успеха и топ постиженията в своята област.

Конференцията е насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които искат да бъдат „отличници“ – най-добрите в сферата, в която са избрали да се развиват.

 

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата група Investor Media Group да развива проекти в подкрепа на образованието.

 

Генерални партньори са:

 Аурубис България и Пощенска банка. Официални партньори – БМВ груп България, ДарбиКолидж, Загорка, М-тел и ЧЕЗ Груп България.

Със специалното участие на Американския университет в България.

 

Партньори на шестото издание са:

Най-голямата българска онлайн медия за книги и четене Azcheta.com, Национално издателство за образование и наука „Аз Буки„, Уеб-издателството Академика.БГ, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска минно-геоложка камара, Българско дружество за връзки с обществеността, Българска асоциация на PR агенциите, Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Италианска търговска камара, Френско-българска търговска камара, Патентно ведомство на Република България, ICAP България.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата