Закриват Лидерската академия за директори на училища с церемония в парламента

10 юли, 2017 11:25 | Образование | Няма коментари

Закриват Лидерската академия за директори на училища с церемония в парламента

Комисията по образованието и науката ще бъде домакин на церемонията по закриването на Лидерска академия за директори на училища, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

Събитието ще се проведе на 11 юли от 12.00 часа в зала „Изток” на Народното събрание. Председателят на парламента Димитър Главчев ще поздрави директорите, участвали в проекта. Над 20 директори на училища от София и областта ще получат своите сертификати за квалификация от председателя на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова и от председателя на Управителния съвет на Съвета на жените в бизнеса в България Боряна Манолова.
„Лидерска академия – квалификация за успешни директори на училища” се организира от Съвета на жените в бизнеса в България съвместно с Комисията по образованието и науката. Пилотното издание на проекта бе открито на 13 декември 2016 г. в Народното събрание. Управление на екип, насърчаване на инициативността, методи за комуникация и взаимодействие с представителите на училищната общност – държавни институции, педагогически специалисти, родители и деца са сред темите на обучението.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата