Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

24 октомври, 2017 16:13 | Образование | Няма коментари

Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

 

 

 

Седмото издание, организирано от Bulgaria ON AIR, ще събере иноватори от цял свят на 16 ноември в София

 

Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“, организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. На 16 ноември в „София Хотел Балкан“ лектори от цял свят ще споделят иновативни идеи и практики, чрез които образованието и бизнесът си партнират успешно. Конференцията ще предложи различни гледни точки с теми като иновациите и модата – изграждане на мостове между поколенията, либералният подход в образованието и скандинавският модел, ролята на компютърните игри като ключ към бъдещето, агресията в клас, киното като огледало на обществото и други.

 

Сред панелистите на международната конференция „Образование и бизнес: рЕволюция“ ще бъдат експерти в образованието и социалното развитие. Участие ще вземат Фабиен Флори – директор на Френския институт в София; Майкъл Форбс – посланик на Ирландия; Даниеле Фитоле – основател и президент на IFDA, италианската академия за мода и дизайн; Детелина Смилкова – вицепрезидент на ВУЗФ; Мартин Кадинов – регионален мениджър ЕSL, най-голямата световна организация в сферата на електронните спортовe; Хатем Атала –  изпълнителен директор на фондация „Анна Линд“; режисьорът Стефан Командарев и други. Всички лектори вижте тук http://edu-business.info/#speakers.

 

Конференцията е част от политиката на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието.

 

Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.

 

Генерални партньори са СИБАНК, Аурубис България и Медийна Агенция Аргент. Специален партньор – Контур Глобал Марица Изток 3. Със съдействието на Министерството на туризма.

 

Институционални партньори:

Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска асоциация на PR агенциите, Българската асоциация на рекламодателите, Българско дружество за връзки с обществеността, Български форум на бизнес лидерите, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Италианска търговска камара, Патентно ведомство на Република България, Френско-българска търговска камара, ICAP България.

 

Медийни партньори:

Образователен портал „Академика“, Национално издателство „Аз-буки“, най-големият сайт за книги „Аз-чета“ и сайтът EspressoNews.

 

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата