Благотворителност и талант в Първа АЕГ

5 януари, 2018 15:46 | Образование | Няма коментари

Благотворителност и талант в Първа АЕГ

 

 

С участие на талантите от духовия оркестър, рок-бенда, фолклорния състав, мажоретния  състав, класическия хор, вокалната група и още много атрактивни изпълнения  протече 12-ят благотворителен  концерт на Първа английска езикова гимназия в подкрепа на инициативата „Българската Коледа”. Тази година тя е насочена към последваща грижа на спасения детски живот. Събитието се състоя на 22.12.2017 г. в аула „Максима“ на УАСГ.

 

Коледният концерт  е  емблематична традиция от културния календар на Първа АЕГ и  има  за цел да  допринесе, както за възпитаване на човечност и съпричастност в младите хора, така и за разгръщане на техния творчески  потенциал. Той дава изключително широко поле за изява на многостранните  таланти на учениците.

 

Концертът е кулминацията на благотворителните дейности, съпътстващи седмицата преди Коледа, в която клубовете на гимназията ни представят свои продукти и произведения, и събраните средства също се внасят по сметката на Българската Коледа.

22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Благотворителният концерт „Българската Коледа“ е истински празник за ученици, учители, родители и приятели на Първа английска езикова гимназия.

 

Тази година събраната сума в размер на 4000 лв. е предоставена на  „Българската Коледа“ в подкрепа на спасения детски живот.

 

 

33

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата