„Нови технологии в диагностиката и терапията на нарушения в развитието“

21 март, 2018 13:06 | Образование | Няма коментари

„Нови технологии в диагностиката и терапията на нарушения в развитието“

 

Международна научна конференция в Нов български университет

23 – 25 март 2018 г.

 

Международната научна конференция „Нови технологии в диагностиката и терапията на нарушения в развитието“, която се реализира за трета поредна година, ще започне на 23 март 2018 г. от 15 ч. в  Аулата на НБУ. Целта на инициативата е да събере голям кръг от специалисти в областта на логопедията, психологията, социалната работа, медицината, информатиката, телекомуникациите и др. Те ще представят и обсъдят съвременните технологии в диагностиката и терапията на емоционалните и поведенчески разстройства, нарушенията от аутистичния спектър, езиковите и говорни нарушения и др. Конференцията се реализира с доклади по тематичните направления, постерни сесии, презентации на фирми, изложба и кръгла маса.

Основни участници в събитието ще бъдат специалисти в областта на логопедията, психологията, социалната работа, медицината, информатиката, телекомуникациите, преподаватели и студенти. Членовете на научния комитет са проф. д-р Виолета Боянова, проф. Живка Винарова, д.м.н. доц. д-р Маргарита Станкова, доц. д-р Екатерина Тодорова, гл. ас. д-р Полина Михова, Цвета Каменски – редовен докторант.

Международната конференция се организира от департаменти „Здравеопазване и социална работа“, „Телекомуникации“ и Център за терапия на комуникативни и емоционално-поведенчески нарушения на Нов български университет.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата