Зелена олимпиада

Зелена олимпиада

За три поредни години Зелената олимпиада се утвърди като най-мащабната образователна инициатива с екологична насоченост. Тя е без аналог в страната по своя обхват и по мащаб на провеждане. Всяка година в тестовете на екотематика се включват по близо 5000 деца от 1. до 12. клас от цялата страна.

Инициативата има за цел да повиши знанията на учениците за опазването на околната среда и да изгради у тях екологична култура. „Бъди еко, мисли еко“ – това е посланието на тази инициатива.

Научавайки повече за природата, децата ще правят повече за опазване богатството й. Състезавайки се днес със знания, утре ще се състезават с умения, за да запазят природата чиста.

Досегашните три издания на проекта се реализираха изцяло онлайн. Ученици от цялата страна от 1. до 12. клас се регистрираха на сайта zelenaolimpiada.bg и попълваха тестове за различните възрастови групи – начален, среден и горен курс.

Зелената олимпиада се провежда под патронажа на МОСВ и ПУДООС. В последното издание партньор беше Националният природонаучен музей.

 

Брандиране на мястото на проявата, възможност за раздаване на продукти и рекламни материали, обявяване за спонсор пред медиите и обществеността, лого върху рекламните материали, върху грамотите, банера и прессъобщенията за събитието, лого върху видео или фотогалерия от проявата, предоставени за ползване от спонсора.
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още събития