IT седмица

IT седмица

IT седмицата има за цел да популяризира достойното място на България в света на технологиите. Работата на редица компании, български учени от този бранш и научни екипи с участието на студенти, често е повод за национална гордост. Получавайки свой ежегоден форум, интелектуалният IT-потенциал на нацията ще има още една възможност за представяне на своите постижения.

Проявата включва специализирано експо, дискусии в панели, мултимедийни презентации, продукти и проекти, студентски уъркшоп, младежко инженерно състезание, възможност за контакт на младите хора с техни потенциални работодатели. В рамките на Седмицата се провеждат и лекционни срещи с участието на мениджъри от бранша. На тях се представят добрите практики в разработването и прилагането на технологичните новости.

Очаквани резултати:
– утвърждаване на положителния имидж на страната ни в сферата на технологиите;
– популяризиране на добри практики и технологични постижения;
– полезен контакт между компаниите от бранша;
– възможност за младите хора да общуват в професионална среда с потенциални свои работодатели.

Възможности за участниците (в зависимост от пакета за участие): Презентиране на собствени проекти, продукти и услуги; възможност за търговски контакти; възможност за HR контакти; медийни изяви; лого върху собствения щанд; лого върху пункта за презентации; лого върху сайта и банера на събитието, прессъобщенията и рекламните материали; раздаване на собствени рекламни материали; популяризиране на компанията чрез нестандартни методи – уъркшоп със студенти, анкета с участниците, томбола за регистрираните с награди.

Презентиране на собствени проекти, продукти и услуги; възможност за търговски контакти; възможност за HR контакти; медийни изяви; лого върху собствения щанд; лого върху пункта за презентации; лого върху сайта и банера на събитието, прессъобщенията и рекламните материали; раздаване на собствени рекламни материали; популяризиране на компанията чрез нестандартни методи – уъркшоп със студенти, анкета с участниците, томбола за регистрираните с награди.
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още събития