Децата от Атланта се представиха отлично в "Бъди грамотен"

1 март, 2009 10:49 | Бъди грамотен | Няма коментари

Децата от Атланта се представиха отлично в "Бъди грамотен"

Отлично се представиха учениците в Атланта в кампанията „Бъди  грамотен, организирана от Академика БГ. Състезанието се проведе в четирите класа, а тестовете включваха  изучения материал по български език и литература до сега.

atlanta2Победители от  първи клас са Алек Минчев, Маделин Мравкаров и Виктор Добрински.На второ място Дамян Борисов и Даниел Христов, а на трето място Калина Георгиева.
От втори клас на първо място е Кристияна Райчева; на второ място – Джак Георги Александър, трети са София Лозанова и Кристина Запрянова.
При четвъртокласниците победители са Мартин Руменов, Мирослав Руменов и Даниел Добрински, втори се класира Филип Хоуп Николов, а трети – Марио Стоянов.
Класирането при петокласниците е следното: на първо място – Тодор Иванов, на второ място – Рая Георгиева, на трето – Ивелина Арнаудова.
В състезанието участие взеха 30 деца. Учениците получиха  интересни книжки и дискове с българска музика,предоставени от организаторите, а също и мартенички и грамоти за участие в кампанията от българското училище в Атланта.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата