Стипендии от ASS

22 април, 2009 09:55 | Финансиране | Няма коментари

Стипендии от ASS

Англо-aмериканското училище в София(ASS) ще предостави четиригодишни пълни стипендии на най-добре представилите се кандидати за гимназиално образование там, съобщиха от училището.
Желаещите да се обучават трябва да завършват осми клас през текущата учебна година и да имат отлични познания по английски език – както говоримо, така и писмено. Освен това учениците трябва да имат и социални интереси. За да започнат обучението си в Англо-aмериканското училище, канидадите ще преминат през няколко изпита. Те ще положат писмен изпит на английски език под формата на есе. Следва тест по математика, а накрая ще има и интервю с представители на училището.
Англо-aмериканското училище е акредитирано от Съвета за Международни училища във Великобритания, Асоциацията Ню Ингланд за училища и колежи в САЩ и от Международната Ай Би организация.

Кандидатите трябва да подадат списък с документи, които могат да бъдат изтеглени от страницата на училището – http://www.aas-sofia.org. Списъкът включва формуляр за кандидатстване, две препоръки, справка за доходите на родителите и мотивационно писмо, написано от тях. Крайният срок за подаването им е 27 април.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата