Училището в Антверпен открива новата учебна година

24 август, 2009 09:19 | Денят, Средно образование | Няма коментари

Училището в Антверпен открива новата учебна година

Българското училище “Св. Св. Кирил и Методий” – Антверпен отваря вратите си за учебната 2009/2010 година!
Каним всички на 5 септември 2009 в 11.00 ч. в голямата зала (трапезарията) на Jeugdherberg „Op-Sinjoorke” Eric Sasselaan 2 2020 Antwerpen
Добре дошли са не само новите ученици с родителите си, но и всички които искат да се запознаят с плановете ни във връзка с предстоящото създаване и дейност на новото Българо–Белгийско сдружение BuBel Friends , към което ще функционира и училището.

Засега училището ще ползва зала за събрания в Младежка хижа „Оп Синьоорке” (Антверпен – Белгия).
Основната грижа за децата поемат педагозите Иво Добрев и Стоянка Георгиева.

tania

ivo Никъде по света няма да намерите толкова гостоприемен и интересен град като града на Схелде. В Антверпен винаги откривате нещо ново. Известен със своето световно пристанище, зоологическа градина, шедьоври на изкуството и диамантена индустрия, градът е не по-малко популярен и като център на културата и развлеченията.
„Оп Синьоорке” е една младежка хижа в града, в която наистина се чувстваш като у дома си. Разположена е в малък парк с езеро до околовръстното шосе на Антверпен и е само на десетина минути с трамвай от центъра. Освен като място за преспиване, хижата предлага материална база за образователни курсове, събрания, културни мероприятия и празници.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата