Започна студентският конкурс Мастър Инициатива

26 януари, 2010 17:34 | Наука | Няма коментари

Започна студентският конкурс Мастър Инициатива

Четвъртото издание на традиционния конкурс на Рено Нисан България „Мастър Инициатива“ вече започна. Тази година темата на проектът е под мотоо „Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии! Как виждате тяхната реализация в България?“

До 15-ти февруари 2010 г., младежите от магистърските програми и тези завършващи бакалавърска степен във висшите учебни заведения имат възможността да сформират екипи и да се запишат за участие на интернет страницата на конкурса http://www.imam-idea.com. До 1-ви април 2010 г. година, те могат да представят своите проекти по актуалната тема за бъдещето на електромобилите и начина, по който те се възприемат в България. Жури, състоящо се от представители на Рено Нисан България и техните партньори от Publicis Marc, Consulteam и списание Аuto motor und sport ще избере петте отбора финалисти, които лично ще защитят своите проекти през месец май в присъствието на останалите участници. Тогава ще бъдат определени и победителите.

Проектът Мастър Инициатива е създаден през 2007-ма година. Той предоставя на студентите рядката възможност да приложат наученото на практика и да се изявят в сферата на истинския бизнес. Целта на инициативата винаги е била да изгради и поддържа връзката между Рено Нисан България и Висшите училища, като генератори на нови идеи.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата