Уникален таблет от М-Тел за първи път в България

30 август, 2010 16:43 | Технологии | Няма коментари

Уникален таблет от М-Тел за първи път в България

Huawei S7 Аndroid таблет единствено от водещия телеком оператор

България е втората страна в Европа, в която се предлага уникалното устройство. Броени дни след официалния му дебют в Австрия Huawei S7 Аndroid таблет вече може да бъде открит в магазините на М-Тел.

Телекомът, който винаги предлага последните технологични решения на клиентите си, разширява и актуализира продуктовата си линия, затвърждавайки лидерската си позиция на иноватор, като за първи път добавя таблет в каталога си.

Huawei S7 е Android устройство, което съчетава мобилност и забавление.Таблетът дава възможност за разглеждане на снимки и видео с отлично качество, достъп до високоскоростен интернет през мобилната мрежа, както и до дестеки хиляди приложения от Android Market. Huawei S7 успешно може да се ползва и като мобилен телефон. Работата с таблета е удоволствие със 7-инчовия резистивен дисплей с резолюция от 800х480, а вграденият GPS е необходимият ориентир в непознати места.

Благодарение на 2-мегапикселовата камера ще можете да разчитате, че ще запечатате и вашите важни моменти. Бихте могли и да ги споделите в социалните мрежи, тъй като достъпът до тях е лесен и удобен чрез Huawei S7.  Таблетът ще ви улесни в онлайн пазаруването с осигурения достъп до уеб магазини.

Иновативното устройство е незаменим офис помощник, гарантиращ постоянен достъп до електронната пощa.

Ако желаете да бъдете в крак с последните тенденции в света на мобилните комуникации, М-Тел ви предлага в своите магазини таблета Huawei S7 на атрактивната цена от 16,90 на месец или 389 лева в брой с пакети за мобилен интернет M-Tel Surf NonStop и NonStop+.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата