Дни на отворените врати в Нов български университет

23 април, 2012 07:21 | | Няма коментари

Дни на отворените врати в Нов български университет

На 25-и и 26-и април Нов български университет отваря вратите си за ученици, родителии учители от цялата страна. Всички гости на НБУ ще могат да се запознаят с кампуса наУниверситета – учебни зали, Университетски театър, Библиотека, Арт център, Музей на НБУи други.

При желание посетителите ще получат обстойна информация за бакалавърскитеи магистърските програми от директорите им. Една от изненадите за всички гости е, че теще имат възможността да се докоснат до различните форми на изкуство, още в процеса нанеговото създаване – керамика, пластика от стъкло и др.

В събитието ще се включат популярни личности от родния шоубизнес, които ще споделятопит и добро настроение с присъстващите. За любителите на киното ще бъде прожектираннашумелият български филм “Корпус за бързо реагиране”, последван от разговор с актьории членове на снимачния екип. По време на кино-уъркшопа “Заснемане на екшън сцена”режисьорът на филма Станислав Дончев ще сподели информация „от кухнята“, а актьоритеВасил Мавриков, Диана Любенова, Стойко Пеев и Мариан Вълев ще демонстрират уменията,необходими в света на съвремененното кино.

Учениците могат да участват и в пленера “Графика на тревата” пред сградата на НБУ, както ида получат уроци по изящни, визуални и пластични изкуства, мода и архитектура. Гостите щестанат свидетели и на откриването на изложба с детски рисунки от конкурса „Плакат на мира“на Lions Clubs International.

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата