Варненският театър търси актьори

21 юни, 2012 09:14 | Професия | Няма коментари

Варненският театър търси актьори

Варненският драматичният театър „Стоян Бъчваров”търси нови актьори за попълнение на актьорския си състав. На 11 юли от 10:00 ч. в сградата на театъра ще се състои кастинг за артисти – мъже. Кандидатите ще трябва да подготвят материал по избор, като при представянето те ще могат да участват със свои партньори или с актьори от Варненския театър. Желаещите трябва да заявят участието си със CV до 9 юли на е-mail: drama_varna@yahoo.com и на тел: 052 66 96 41.

Преди това варненските драматични актьори ще поднесат поредния подарък на своята публика. Заради интереса към „Американска рулетка“ и „Дон Жуан или Любовта към геометрията“ двата спектакъла ще бъдат представени извън сезона – съответно на 22 и 26 юни. Началният час е 19:00, а мястото – сцена „Филиал”. Жестът има и своя финансов смисъл – цената на билета за един спектакъл е само 6 лв.

„Никъде другаде,освен в театъра няма да ви направят подобна отстъпка. При това става дума за два интересни спектакъла, в които смешното и философското се преплитат, макар че, разбира се, смешното в „Американска рулетка“ е откровено, а философското в „Дон Жуан или Любовта към геометрията“ носи целия смисъл. Вие избирате посоката, която ви допада повече”, се казва в поканата на театъра.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата