Електронното подаване на документи за СУ започва на 21 юни

17 юни, 2012 10:44 | Висше образование | 1 коментар

Електронното подаване на документи за СУ започва на 21 юни

Електронното подаване на документи за класиране в СУ „Св. Климент Охридски” започва от 21 юни 2012 г., съобщават от Алма Матер. Сроковете за регистриране за класирането и получаването на входящ кандидатстудентски номер са от 25 юни до 7 юли 2012 г. (без неделните дни) в информационния център на ректората. Кандидат-студентите подават съответните документи за класирането, след като са попълнили електронно необходимата информация на сайта на университета. Процедурата за електронно подаване на кандидатстудентските документи за класирането се извършва единствено на адрес: https://online.uni-sofia.bg, с линк от главната страница на университета – http://www.uni-sofia.bg;

Достъпът до електронния портал изисква задължителна регистрация чрез валидни лични данни и валиден адрес на електронната поща. За да добиете право да участвате в класирането на университета, в срок от 25 юни до 7 юли включително задължително трябва физически да валидирате декларираните от вас данни в информационния център на Ректората, като задължително представите:

* лична карта;

* диплома за завършено средно образование (оригинал и ксерокопие);

* квитанция за платена такса за участие в класирането

Всички кандидат-студенти може да попълнят данните си в системата от 21.06.2012 г., когато услугата ще бъде достъпна, след което ще получат входящ номер за класирането след валидиране на данните от длъжностните лица по приема.

Документи за класиране ще се приемат и в офисите на фирмите по набиране на кандидат-студенти в страната, без промяна на досегашния регламент.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата

  1. Krasimir Jeliazkov Iordanov коментира на 21 юни, 2013 г., 06:12 ч.

    zapisvane