Конкурс на ЕК само за родените през 1992-ра

21 юни, 2012 08:54 | Денят | Няма коментари

Конкурс на ЕК само за родените през 1992-ра

Конкурсът „Европа за нас” на Европейската комисия е насочен към родените през 1992 година. Надпреварата е за създаване на статия, видеоклип, снимка, рисунка, комикс или приложение за смартфон в някоя от категориите: „Образование и гражданство“, „Заетост и предприемачество“, „Култура и свободно време“ или „Потребители и околна среда“.

Всеки участник може да изпрати до две произведения, които да бъдат в две различни категории. Допуска се и участие на групи, като трябва да бъде посочен ръководител. Творбите могат да бъдат написани на всеки от 22-та езика на ЕС и представени чрез съответния формуляр от уебсайта http://www.generation1992.eu. Крайният срок за подаване е 24:00 часа централно европейско време на 9 септември 2012 г..

Наградите за отличените в конкурса са възможност за стаж в Брюксел или друг град, координиран от Европейската комисия (Генерална дирекция „Вътрешен пазар и услуги“). Всички 20 финалисти ще бъдат поканени за участие в „Седмицата на единния европейски пазар“ в Брюксел през октомври 2012 г., където ще се включат в церемонията по награждаването, ще посетят Европейската комисия и ще могат да участват в семинари с наставници за творческия конкурс „Набор 1992″.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата