Снимай за фотоконкурса „Отлични туристически дестинации” до 2 юли

23 юни, 2012 20:15 | Денят | Няма коментари

Снимай за фотоконкурса „Отлични туристически дестинации” до 2 юли

Фотоконкурсът „Отлични туристически дестинации EDEN – България 2012? продължава до 17 часа, на 2 юли 2012 г., а вие може да изпратите своите снимки на забележителности (природни, културни, исторически, за обичаи, бит, атракции и др.), намиращи се на територията на EDEN дестинациите в България и популяризиращи нетрадиционни и екологични форми на туризъм. (Справка: European Destinations of Excellence означава „Най-добри европейски дестинации”)

Онлайн фотоконкурсът се организира от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. EDEN дестинациите в България са 12 и са свързани с темите аква туризъм, защитени територии и културно наследство. Фотографиите трябва да представят оригинална гледна точка към тези забележителности.

Основните критерии за оценка на снимките са принадлежността им към темата, естетическото изпълнение, оригиналността и визуалното въздействие. Подборът на най-добрите творби ще се направи от 5-членно жури, в което влизат представители на екипа на проекта и на национални и браншови организации в туризма.

За най-добрите снимки са предвидени награди. Връчването им ще стане на церемония, с която ще бъде открита изложба на най-сполучливите и отличените творби. Тя ще бъде организирана в края на юли т. г. в София и ще е отворена за посещения 15 дни.

За още информация, условия и формуляр за участие на следния линк.

http://bulgariatravel.org/bg/news/26.

Снимка http://ec.europa.eu/

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата