Лаборатория по иновации търси студенти

7 септември, 2012 07:47 | Наука, Професия, Технологии | Няма коментари

Лаборатория по иновации търси студенти

От M-tel набират студенти за иновационна лаборатория към Техническия университет-София. В екипите ще могат да участват студенти и докторанти и от други висши учебни заведения.

Екипите ще работят по теми, свързани с модерни технологии като облачни услуги, мобилни приложения, управление на големи масиви от информация, социални мрежи и др.

Участниците ще се подбират на три етапа – по документи, събеседване-интервю и работна среща. На нея ще трябва да защитят своите идеи. Срокът за кандидатстване е 21 септември 2012 г.

Всеки от студентите ще получи възнаграждение от 2000 лева. След завършане на работата студентите ще получат половината сума, а останалата част- след представяне на завършен прототип.

Работилницата се намира в една от залите на ТУ и отвори врати през ноември 2011 г. Студентите от първия випуск бяха избрани сред възпитаници на Техническия университет бяха сред първия випуск.Те работеха по теми в областите телемедицина, игри и приложения, облачни услуги, комуникация между машини, свързани мултимедийни устройства и др.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата