Испанско момче инсценира отвличане заради слаба оценка в училище

29 януари, 2013 09:21 | Денят | Няма коментари

Испанско момче инсценира отвличане заради слаба оценка в училище

Изобретателно 11-годишно момче от Испания докара истински шок на родитерите си в опит до прикрие лоша бележка от училище. Младежът не искал родителите му да разберат какво мисли учителят му за него. По-късно същия ден обаче имало родителска среща и това изглеждало неизбежно.

Освен ако, разбира се, нещо драматично не се било случило, за да попречи на родителската среща. Като например младежът да бъде отвлечен. Именно това се и “случило”.

Момчето изпратило съобщение на баща си, който бил полицай, че е отвлечено и затворено в багажника на кола. След това добавило драматизъм, като се обадило на родителите си и издавало фалшив шум на смущение по връзката преди да затвори.

Родителите веднага започнали търсене. Мобилизирана била цялата полиция, която блокирала пунктовете към границата с  Португалия, за да се уверят, че похитителите няма да го изведат от страната.

Няколко часа по-късно обаче бащата забелязал, че липсват ключовете за втория апартамент на семейството. Той отишъл да провери и какво да открие – там се укривал синът му.

Причина за “отвличането” се оказала слаба оценка на текущ изпитен тест.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата