22 свободни работни места за младежи с висше в Благоевградско

9 юни, 2013 07:23 | Денят, Професия, Работа | Няма коментари

22 свободни работни места за младежи с висше в Благоевградско

Започна набирането на  кандидати по проект „Старт на кариерата” в Благоевградска област, свободните работни места са 22. В бюрата по труда се приемат документи на младежи с висше образование без трудов стаж по специалността, които желаят да започнат работа в общинските администрации. На висшистите до 29-годишна възраст се предоставя възможност в рамките на 9 месеца да натрупат трудов стаж и опит по своята специалност. Програмата им осигурява възнаграждение в размер на 400 лева и изплащане на социалните и здравните осигуровки за сметка на работодателите, допълнителните възнаграждения по Кодекса на труда, годишния платен отпуск и отпускът поради заболяване.

Търсят се предимно младежи, завършили право, икономически специалности, компютърни специалисти, еколози, архитекти и др. 22 са работните места по квота 2013, обявени в област Благоевград, разпределени по общини, както следва, съобщиха от Областен информационен център – Благоевград.

В Общинска администрация Гоце Делчев: 4 работни места за младежи, завършили право, икономика/счетоводство, растениевъдство и екология.

Община Гърмен: 2 места: стопанско управление и право.

Община Хаджидимово: 1 място – бизнес администрация или стопанско управление.

В общинска администрация Кресна: 1 – социални дейности.

Община Разлог: 2 броя – информатика и компютърни науки, и икономика;

Община Сандански – 4 места: архитектура, строителство и геодезия, публична администрация, география, и финанси/счетоводство.

Община Симитли – 2 места – право и стопанско управление.

В Сатовча – 3 – право, икономика, екология и в Якоруда 3 – завършили икономика/счетоводство и контрол, екология и публична администрация.

Изискванията към кандидатите са да са на възраст до 29 ненавършени години към 26.06.2013 г. включително; завършено висше образование в държавен или частен университет (редовна или задочна форма на обучение) и да нямат трудов стаж по специалността. Допълнително условие в повечето от общинските администрации е изискването за английски език и компютърна грамотност.

Желаещите могат да подават документи до 26 юни 2013 г. включително, в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни, заети или учащи се, с изключение на учащи в редовна форма на обучение.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата