Откриват фотоизложба „Необикновеното в обикновените неща в моя град”

24 април, 2015 10:38 | PR сфера, Афиш | Няма коментари

Откриват фотоизложба „Необикновеното в обикновените неща в моя град”

ИК „Кръгозор” и Национален дворец на културата откриват фотоизложба „Необикновеното в обикновените неща в моя град” на 28.04.2015 г. в 18,30 ч. в НДК, етаж 3 (фоайе изток).

Изложбата съдържа двайсетте най-добри фотографии от едноименния фотоконкурс, избрани от авторитетното жури: Вера Гоцева – фотограф и главен редактор на сп. „ФОТОмания”, Вихрен Георгиев – създател и фотограф на „People of Sofia”, Емануил Трейман – фотограф, председател на фондация „Трейман”, главен координатор на „Месец на фотографията” и организатор на „Фотоваканция”. Конкурсът бе организиран от ИК „Кръгозор” и се проведе от  23.03. до 17.04.2015 г.

Нека заедно:

– Да разберем кой е победителят във фотоконкурса „Необикновеното в обикновените неща в моя град”, който ще спечели четиридневна екскурзия до Будапеща, осигурена от туристическа агенция „Loyal Travel“, ваучер на стойност 200 лв. за фототехника и услуги, осигурен от „ФотоПавилион”, интервю в сп. „ФОТОмания” и представяне на Фейсбук страницата „People of Sofia”.

– Да видим България и света през погледа на двайсет човека, уловили уникалността на своя град.

– Да се потопим в атмосферата на романа, вдъхновил темата на конкурса и на изложбата – „Музеят на необикновените неща” от Алис Хофман.

Изложбата ще бъде експонирана от 28.04. до 12.05.15 г. в НДК, етаж 3 (фоайе изток).

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата