Шварценегер пита Зукърбърг във ФБ: „Ще победят ли машините?“

1 юли, 2015 12:10 | Денят | Няма коментари

Шварценегер пита Зукърбърг във ФБ: „Ще победят ли машините?“

„Ще победят ли машините?“ – този въпрос зададе Арнолд Шварценегер на Марк Зукърбърг във Фейсбук. Закачката на Терминатора беше част от Q&A сесия (questions and answers – въпроси и отговори), каквато Зукърбърг често организира на своята стена в социалната мрежа. Близо час той отговаряше на различни въпроси, задавани от хора от целия свят.

Въпросът на Шварценегер се отнасяше главно до времето, което заетите хора успяват да отделят за тренировки. „Винаги казвам на хората, че никой не е твърде зает, за да се упражнява, особено ако папи и президенти намират време. Ти трябва да бъде един от най-натоварените момчетата на планетата, кога намират време и какво тренирате“, написа Шварценегер.

„Да останеш във форма е много важно. Да правиш нещо добре отнема енергия, а когато си в кондиция, имаш повече енергия“, отговори Зукърбърг. „Уверявам ви, че тренирам най-малко три пъти седмично – обикновено това е първото нещо, след като се събудя. Когато мога, тичам с кучето, което дава допълнителен бонус от усмивки, защото това е като да гледаш тичащ моп“, пошегува се Зукърбърг.

Сред останалите въпроси, които му бяха зададени, имаше както обичайни, така и доста оригинални. На въпрос какво за него е щастието Зукърбърг отговори, че щастието е да правиш нещо смислено, което помага на хората.

Снимката е от страницата на Шварценегер във Фейсбук.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата