Гривната Cicret превръща вашата ръка в смартфон

28 септември, 2015 10:21 | Денят, Технологии | Няма коментари

Гривната Cicret превръща вашата ръка в смартфон

Въпреки, че изобретението направи една година от своето първо лансиране, гривната Cicret все още не е достатъчно позната. Съвсем лесно тази гривна превръща ръката ви в интерактивен смартфон дисплей. С нея можете например, можете да вземете душ или си почивате в гореща вана. Вашият смартфон е много далече от вашите мокри и насапунисани ръце. Както знаем, точно тогава обаче идва много важен имейл, който трябва да отворите веднага. Ако не съществуваше Cicret вие трябва или да игнорирате съобщението, докато се оправите в банята или преждевременно трябва да скочите и да се подсушите. Не е забавно. Не е удобно.

Изобретателите на чудото, наречено Cicret (произнася се „secret“ -сикрет), искат да променят това. cicretС едно просто движение на китката, гривната Cicret прожектира дисплея на вашия смартфон към вашата предмишница. Ръката ви по същество се превръща в напълно интерактивен дисплей – чувствителен на допир, пълноцветен, който ви позволява да четете и изпращате имейли, да получите упътвания и още каквото се сетите.
По принцип, Cicret ви позволява да направите всичко, което правите на вашия телефон cicret3на вашия предмишница, плъзгайки слайдера нагоре или надолу по дланта, в зависимост от това по какъв начин го носите. Можете да го разклатите, за да прочетете вашите имейли, да играете любимите си игри, да отговорите на вашите разговори, да проверите времето, да намерите карта – всичко става върху ващата ръка!cicret6

Промо видеото обяснява, че модула на устройството работи с помощта на вградена система, която включва един мини проектор, един микропроцесор и осем сензори с далечен обсег. Cicret също е пълна с много други шантави екстри като Wi-Fi, Bluetooth, cicret5„вибрация“, микро USB порт, батерия, LED светлинни компоненти. О, и не само това, има и 16-GB или 32 GB памет, както и избор от 10 забавни цвята, според облеклото ви. Единственото нещо, което не можете да направите за съжаление, е да си го купите точно сега. Cicret все още е само прототип. Единствено можете да направите предварителна заявка.

cicret4Разработчици от Cicret казват, че ще ми трябват около $ 1,2 милиона долара, за да направят проекта реалност на пазара. Те са стартирали своя собствена PayPal фондонабирателна кампания. Пожелаваме им успех!

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата