Курсове по български език за рускоезични деца и възрастни

12 октомври, 2015 15:58 | Денят, Учебни Заведения | Няма коментари

Курсове по български език за рускоезични деца и възрастни

Академика БГ предлага индивидуално и групово обучение по български език за рузкоезични деца и възрастни. Курсовете са за начинаещи и напреднали.

Предлагаме и обучениe по skype.

 

Използваме утвърдена методика Софийския университет „Св. Климент Охридски”.  Залагаме на способността за свободно водене на разговори в реални житейски ситуации с цел общуване в естествена среда. Граматическите правила се преподават с подходящи примери и с разнообразни упражнения. Ползваме учебници и помагала от утвърдени автори и университетски преподаватели.

Всяко занятие е базирано върху определена тема, съдържаща социокултурна информация и представяща българския бит, култура, традиции и обичаи. Темите се съобщават в началото на курса и се обсъждат с участниците. По тяхно предложение може да се редактират предвидените теми.

Нашите преподаватели имат дълъг стаж в ИЧС към Софийския университет и в частни образователни центрове. Сред тях има и такива, за които руският език е роден.

Специално внимание обръщаме на децата. С тях работят най-добрите ни преподаватели. Внимателно, с много любов и търпение, помагаме да децата с майчин руски език да опознаят българския. Подбираме подходящи стихчета и песнички, с които малките бързо научават езика.

Част от занятията се провеждат извън офиса, в реални ситуации – на улицата, в магазина, в градския транспорт.

 

  • Цени: Индивидуално обучение – 20 лв./час. Занятия в група – 12 лв./час

При предплащане на 60 часа авансово се ползват 10% отстъпка. За семейства, професионални и социални общности предлагаме специални оферти.

Академика БГ предлага индивидуално и групово обучение за деца и възрастни за начинаещи и напреднали и по РУСКИ ЕЗИК при сходни условия.

Записване на телефони: 0895 91 31 81, 02/9831694

В нашия офис ще откриете знания и нови приятели.

Очакваме ви!

Български език за руснаци

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата