Представят CineLibri в Тифани на 13 октомври от 10.30 часа

12 октомври, 2015 15:43 | PR сфера, Денят | Няма коментари

Представят CineLibri в Тифани на 13 октомври от 10.30 часа

Имаме удоволствието да ви поканим на Пресконференция в Тифани или на Закуска в Студио 5 на 13 октомври от 10.30 часа! Поводът е първото издание на CineLibri, един безпрецедентен кино-литературен форум, който ще ви срещне не само с Одри Хепбърн, но и с Одри Тоту. И с много вечни литературни шедьоври, които дадоха живот на незабравими екранизации.

CineLibri е израз на многогодишна мечта – да обвържем книгите и техните филмови „инкарнации” чрез един проект, който имаме амбиция да превърнем в традиция. Първият кино-литературен фестивал CineLibri е адресиран към всички почитатели на двете най-популярни и обичани изкуства. Нека насърчим техния интерес, като разкажем по-скоро за тази уникална инициатива, вдъхновена от 25-годишния юбилей на Colibri!colibrirr

На чаша кафе ще представим цялостната рамка на събитието, концепцията, участниците и чуждестранните гости на фестивала, ще открехнем похлупака за част от изненадите! За първи път ще предложим на вниманието ви и окончателната програма. Ще покажем плаката и трейлъра на фестивала.

Екранизираните книги ще се превъплътят в подаръци, а всички присъстващи ще могат да направят заявка за акредитация (вече се досещате, че местата са ограничени).

Очакваме ви на 13 октомври от 10.30 часа в Студио 5, НДК, вход А3! Ще се радваме, ако предварително потвърдите присъствие на пресконференцията.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата