Най-добрите дронове за 2015 създадоха нови насоки за развитие

19 ноември, 2015 14:17 | Денят, Любопитно, Технологии | Няма коментари

Най-добрите дронове за 2015 създадоха нови насоки за развитие

В крак с новите тенденции за закупуване на най-добрите дронове за спортни цели или за забавление, предлагаме на вашето внимание класация от ТОП 6 дрона за 2015 година. Повечето от тях могат да се управляват и от телефони ви, гривни за проследяване, с предварително зададени маршрути, от таблетите, а някой дори и с гласове команда. Новите направления за развитие на дрон-технологиите са: размер, качество на камерата, скорост и дължина на полета, устойчивост на вятър и многоцелеви дронове.

 

AXIS AERIUS
01AXIS AERIUSНа първо място по големина се нарежда най-малкият дрон марка, AXIS AERIUS. Този малък дрон струва само 35 долара. Феновете на безпилотните самолети ще оценят четирите, ярки LED светлини, които правят забавно летенето дори и през нощта.

 

02pero dron 2PARROT Bebop
На второ място е дронът PARROT Bebop, с солидната цена от близо $ 500. В Амазон може да се намери и за $ 454.05.
Вече не трябва да вземете под наем полет със самолет за да снимате с HD камера. Сега за $ 499, получавате Parrot Bebop – най-евтиният начин да се снимате с перфектно качество от небето. Освен това управлението от таблет, правят управлението интуитивно. Още повече, че резервните части за него са супер евтини.

 

03DJI PHANTOM 3 STANDARDDJI PHANTOM 3
Една крачка напред и трето място в класацията е дронът с по-добрата камера – DJI PHANTOM 3, с малко по-високата цена от $ 675.99.
Дронът DJI Phantom 3 Standard, снима видео с 1080 резолюция, при 30 кадъра в секунда и 720p при 60 кадъра в секунда (за специалистите по видео това трябва да предизвиква усмивки) Също може да снима и изображения с 12-мегапикселова камера. Можете да използвате специалният контролер или DJI Go приложението на вашия смартфон, или таблет, за да управлявате това чудо. Въпреки, че дейността на компанията DJI, е насочена към начинаещи, с тази последен дрон, стандартът за снимане и стабилизиране, е съпоставим с качеството за телевизия в реално време. В него се включва и функцията Follow Me (Следвай ме), чрез която дрона ще се влачи след стопанина си, както и по точки от навигационни маршрути (предварително настроени).

 

04IRIS + 3D ROBOTICSIRIS + 3D ROBOTICS
На четвърто място е перфектният дрон за проследяване на кучето, IRIS + 3D ROBOTICS. Цената му варира около $ 735.00 (в Amazon).
Ако искате да програмирате автоматично проследяване на разходката на кучето си, това е вашият дрон. Iris+ включва USB компютърен интерфейс и софтуер с отворен код за създаване на GPS-управляеми планове за полети. Също така контролира всеки аспект на безпилотен самолет, като използване на GoPro камера за конкретен обект, автоматично компенсиране на вятъра (автоматична стабилизация при вятър), и дори управление на външни светлини и други устройства. Той не е евтин (като се започне от повече от $ 700 за базовия модел, и достига до над $ 2000 за напълно функционален модел). Но Iris+, предлага най-добрите възможности и гъвкавост за сериозна дейност – стани-сам-авиатор.

 

05UDI U818AUDI U818A
На пето място е най-добрият дрон за начинаещи. Неговата цена е само $ 47.99. Почти невероятно излежда, но дронът UDI U818A, наистина струва само толкова. Да се ​​научим да лети с безпилотен самолет започва с обучение как да не катастрофира дронът. Този процес започва с премеждия, така както амбициозен пилот се нуждае от упражнения в тренажор. UDI U818A разполага с голям набор от функции за тази ниска цената и е лесен за употреба.
Рамките на четирите перки защитава големите ротори от катастрофи, а и роторите са евтини (под $ 3 до отделен). Подмяната им е много лесна, ако не оцелеят в катастрофи. Бонус за начинаещи е включената 640 х 480 пиксела видео камера.

 

06amfibiaPARROT MINIDRONE HYDROFOIL
На шесто място е една уникална концепция – PARROT MINIDRONE HYDROFOIL, дрон-амфибия. Новото поколение дронове, които могат да се движат и по вода, завлядават въображението веднага. Така те мога да останат незабелязани от никой. Цената е около $ 179.00. Parrot MiniDrone разполага с подвижен миниатюрен Quadcopter и кръжи над водата при скорост до 6 mph за около 7 минути. Хеликоптера е устойчив на вода, но не и водоустойчив.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата